Inschrijven JCK 2024

foto

11-04-24: Nieuws van de Jeugdcommissie voor jeugd.

Op zaterdag 18 mei houden we de OSM Jeugdclubkampioenschappen in MFA Safari van 9:00 tot 16:00. Je kan je inschrijven tot 1 mei.

Ben je net begonnen met badminton en heb je weinig ervaring? Of speel je al langer en heb je al veel wedstrijden gespeeld? De jeugdclubkampioenschappen zijn er voor alle jeugdleden van OSM. We houden dit toernooi op:

Zaterdag 18 mei 9:00 - 16:00 in de MFA Safari
Programma:
8:30 aanmelden voor het eerste onderdeel:
8:45 – 9:45 individueel kampioenschap voor iedereen: allerlei individuele badmintonvaardigheden komen aan bod. Binnen een groep met gelijkwaardige spelers maken we een ranking. De winnaars krijgen de eeuwige roem en een prijs. Nogmaals: je kan je hiervoor aanmelden om 8:30 in de zaal.

9:45-10:15 Prijsuitreiking van het individueel kampioenschap én huldiging van de kampioensteams van de competitie. Tevens willen we een aantal vrijwilligers bedanken voor hun inzet. Het verzoek aan alle jeugdspelers en hun ouders is om er op dit moment te zijn om de winnaars en vrijwilligers met z'n allen in het zonnetje te zetten.

10:15 – 16:00 de Jeugd clubkampioenschappen (JCK) met enkel en dubbel partijen. Hiervoor moet je je wel vooraf aanmelden.

16:00-16:30 Prijsuitreiking Jeugd Clubkampioenschappen
We sluiten gezamenlijk af met de prijsuitreiking en wat lekkers.

We willen dat je veel wedstrijden kan spelen. Iedereen speelt daarom de enkelpartij én een dubbel of mix. Je zal dus in twee categorieën spelen. Je kan aangeven met wie je niet wilt spelen. We streven naar gelijkwaardige wedstrijden, zodat je leuke partijen speelt.

De jeugdcommissie maakt in overleg met de trainers de indeling. We kijken hierbij naar de ingeschatte gelijkwaardigheid van de wedstrijden.

Er zijn verschillende speelsterkten, hierdoor heeft iedereen kans de winnaar te worden en met een beker naar huis te gaan. We bepalen de speelsterkten, nadat de aanmeldingen binnen zijn.

Je kan je inschrijven met dit formulier en doe dat vóór 1 mei. (gebruik NIET het onderstaande reactieformulier)

Groet,
De jeugdcommissie.


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.